Βράβευση του BLIND.GR από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών

blind.gr

Ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, θα επισκεφθεί την Κυριακή 17 Μαΐου και ώρα 11.15,  την έκθεση «ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ EXPO»- έκθεση για τα ΑμεΑ στη χώρα μας, που πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο. Η επίσκεψη του Υπουργού εντάσσεται στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών και Επικοινωνίας της Πληροφορίας.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Στυλιανίδης θα βραβεύσει για τη σημαντική συνεισφορά του στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, τον κ. Θανάση Ηλία, πρόεδρο του Συλλόγου Τεχνολογικής Ανάπτυξης Τυφλών, ο οποίος συμμετέχει στην έκθεση.

Ο κ. Ηλίας, τυφλός προγραμματιστής που εργάζεται σε εποπτευόμενο φορέα του ΥΜΕ, είναι ο δημιουργός του μοναδικού πολυμορφικού κόμβου πληροφόρησης,  επικοινωνίας και ψυχαγωγίας για άτομα με αναπηρία όρασης και κίνησης στην Ελλάδα. Η ιστοσελίδα του www.blind.gr είναι απόλυτα προσβάσιμη από άτομα με αναπηρία, προσφέροντας ποικιλία θεμάτων.

Το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών είναι ένας από τους χορηγούς της ιστοσελίδας .

Από το Γραφείο Τύπου

---

Η υπηρεσία της φωνητικής πύλης του blind.gr, της Οπτικής Αναγνώρισης Εγγράφων και του διαδικτυακού προσβάσιμου τάβλι έχουν αναπτυχθεί και υποστηρίζονται από την e-rhetor.